Over BIO-MEALS

BIO-MEALS is ontstaan uit de behoefte om, ondanks tijdgebrek, toch bewust, gezond en verantwoord te eten, te sporten en te leven.

We zijn gespecialiseerd in het bereiden, produceren van smaakvolle, voedzame en verantwoorde kant en klare biologische maaltijden die kunnen helpen bij de opbouw van spiermassa, bij het afvallen en bijdragen aan een fit en gezond lichaam.

De maaltijden zijn via onze website te bestellen en worden thuisbezorgd. Al onze maaltijden zijn biologisch gecertificeerd. We bieden verschillende biologische kant- en klaar maaltijden speciaal samengesteld voor elke leefstijl en doelen

We bieden verschillende biologische kant- en klaar maaltijden speciaal samengesteld voor elke leefstijl en doelen:

 Voor sporters & fitness

Onze Power-Meals stellen we speciaal samen voor sporters om je spieropbouw te maximaliseren en voor snel herstel. Daarnaast bevatten deze maaltijden veel eiwitten en complexe koolhydraten om je energieniveau op peil te houden.

Voor mensen met overgewicht

Onze Diet-Meals worden speciaal samengesteld om je spijsvertering zo goed mogelijk te laten werken en dat je op een gezonde manier kunt afvallen zonder ‘honger te lijden.’ Deze maaltijden bevatten veel groenten en eiwitten die laag in calorieën, suikers, vet en koolhydraten zijn. Zo weet je zeker dat je de juiste voeding binnenkrijgt om gezond en bewust af te vallen!

 Voor bewuste consument

Het vermijden van suikers en ongezonde vetten hoort ook bij gezonde voedingspatroon en die kom je dus ook niet tegen in onze Meals. Al onze maaltijden worden samengesteld samen met top chefs en voedingsdeskundigen en veranderen in samenstelling, met de seizoenen. Zo weet je zeker dat je genoeg mineralen en vitamines binnenkrijgt!

 Waarom Bio-Meals?
√ Afgestemd op jouw gewenste leefstijl

√ Dagelijks vers gekookt

√ Hoge voedingswaarde (vitamines, mineralen en eiwitten)

√ Wisselende recepten met de seizoenen

√ Geen ongezonde vetten.

√ Geen kunstmatige toevoegingen

√ Lag in zout

√ Biologisch gecertificeerd

√ Lokale producten.